Fazekasné Dr. Magda Erzsébet, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) ügyvezető titkára is felkerült a békés megyei Év embere elismerés jelöltjeinek listájára. Szavazzon rá!


Szavazzon a békés megyei sclerosis multiplexes betegek sorsát évtizedek óta szívén viselő civil szakemberre!

A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu évről-évre meghirdeti pályázatát, amelynek keretében a megyében élő és dolgozó, szakmai teljesítményükkel a társadalom elismerését is kivívó szakemberek közül választják ki az Év emberét.

Amint a beol.hu pályázattal kapcsolatos tájékoztatásában fogalmaznak: szavazni kétféleképpen lehet. A Beol.hu hírportálon keresztül Facebook felhasználóként bejelentkezve tud szavazni. A felhasználó egy képre csak egyszer szavazhat. Szavazni a Beolon 2020. december 29-2021. január 20.
 
A jelöltekről készült képekre érvényes szavazatot leadni a játék időtartama alatt a napilapban megjelent szavazószelvény kitöltésével és beküldésével is lehet. Egy borítékban több szelvény is beküldhető, de csak a lapból kivágott, eredeti példányt fogadják el. A lapból kivágott szelvény beküldési határideje: 2021. január 20. Cím: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. A borítékra vagy a levelezőlapra írja rá: Az év embere.
A szavazók között értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

Támogató