A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete önkéntesek jelentkezését várja a 2014 szeptemberétől induló „Önkéntes pont létrehozása és működtetése Gyulán” című programjához.

Olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik 18. életévüket betöltötték, és akik elhivatottságot éreznek magukban arra, hogy segítsenek másoknak, akik szeretnének új tapasztalatokkal gazdagodni, új embereket megismerni és van egy kis szabadidejük, amelyet hasznosan szeretnének eltölteni.

Az önkéntes segítők elsősorban a sclerosis multiplexes (SM) betegek otthoni teendőiben nyújtanak segítséget a beteg igényeihez igazodva. Feladataik nagyon változatosak lehetnek: házimunka, ház körüli apróbb teendők elvégzése, ügyintézés, beszélgetés, orvoshoz kísérés, kulturális programokra kísérés, sétálás, felolvasás.

Önkéntesnek egy regisztrációs lap kitöltésével jelentkezhet.
A regisztrációs lapot ide kattintva nyithatja meg és töltheti le. A kitöltött lapot e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.
Jelentkezését személyesen is várják a Gyulai Önkéntes Pontban (5700 Gyula, Október 6. tér 3/3.)