Konferenciával zárják az önkéntes programot

Lezárásához érkezett a Békés Megyei SM-es Emberek Közhasznú Szervezete által pályázati forrásból elindított 10 hónapos önkéntes program. A mintegy százötven résztvevő bevonásával zajló, "Önkéntes Pont létrehozása és működtetése Gyulán" című pályázat zárókonferenciáját 2015. július 15-én tartják Gyulán.

Bővebben...

Az adományboltban is járt az SM-es kerékpáros

A gyulai SM adományboltot is meglátogatta továbbindulása előtt Ternován Zoltán, aki május 15-én kétkeréken érkezett Gyulára. Az SM-beteg amatőr sportoló május 8-án indult útnak Esztergomból, hogy 16 napig tartó kerékpárútjával felhívja a figyelmet sorstársai helyzetére, s megmutassa a sclerosis multiplexes betegeknek, hogy sosem szabad feladni. A gyulai piacon tett kitérője után a sportoló Hajdúszoboszlónak vette az irányt.

Bővebben...

Mintaprojekt lehet az SM adománybolt

A Szolnoki SM Egyesület önkénteseit látták vendégül a békés megyei SM szervezet tagjai július folyamán Gyulán. A Békés megyeiekkel partner alföldi civil szervezet képviselői a Gyulán ez év tavasza óta működő SM adománybolt működését, alapítási körülményeit ismerték meg.

Bővebben...