Közösen zárták az évet az SM betegek

Közel nyolcvanan vettek részt a Békés megyei SM egyesület december eleji évzáró közgyűlésén Gyulán. A találkozót az évértékelésen túl szakmai beszámolók, versmondás, házi készítésű sütemények versenye és közös ebéd is színesítette.

Bővebben...

Szolnokon találkoztak idén a haza SM betegek

altA békés megyei SM egyesület idén is több tucat beteggel képviseltette magát az idei országos SM seregszemlén. Az immár hagyományosan szeptemberben megrendezett országos SM napi rendezvénynek ezúttal a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnok adott otthont. Az egész napos programon ismét több száz, az ország számos pontjáról Szolnokra érkezett SM beteg vett részt.

Bővebben...

Szeptember 8.: Országos SM Nap!

altSzolnokon a Tiszaligeti Sportcsarnok ad otthont 2013. szeptember 8-án vasárnap az Országos SM Napnak, ahová az ország minden részéből várják a sorstársakat. Átfogó szakmai programot terveznek, hogy az SM betegeket és családtagjaikat érintő aktualitások közül minél több napirendre kerüljön a rendezvényen, ezekről képet kapjanak a betegek és legyen lehetőségük kérdéseiket is feltenni. Az ismeretterjesztő és praktikus tudnivalókat átadó előadásokat követően vendéglátással és szórakoztató programokkal készülnek a házigazdák.

Bővebben...