A segítségnyújtás, az önzetlenség az önkéntesség fontosságára fókuszáló programokat szervez a békés megyei SM egyesület.

A gyulai piactéren immár hat és fél éve folyamatosan működő SM Adományboltban megrendezett eseményre szeptember 6-án 16 órára várják az érdeklődőket. A köszöntőket követően ünnepi összegzésben tekintenek vissza az adománybolt működésének és működtetésének elmúlt éveire. Felelevenítik a társadalmi vállalkozás sikereit, az üzlet és az annak működtetésében szerepet vállalók előtt álló kihívásokat, a segítségnyújtás számos sikeres példáját.

Az esemény célja, hogy rávilágítson a segítségnyújtás lehetséges formáira, a társadalmi érzékenyítés fontosságára. A program 18 órakor büfés vendéglátással zárul.

A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete az Esélyegyenlőségi és érzékenyítő rendezvények, fogyatékkal élők, sport-, művészeti és szabadidős programjainak támogatása című felhívás keretében valósítja meg a programot. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A rendezvény meghívója ide kattintva érhető el.