Immár negyedik ciklusát kezdte meg Herczegné Szabó Marianna gyulai civil szakember a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) társadalmi felelősségvállalás kollégiumában.


A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének és a Dél-Alföldi Wellness Egyesület elnöki tisztét is betöltő szakember kollégiumbeli feladatkörében a közérdeket kiemelten szolgáló civil szervezetekkel foglalkoznak, számos pályázat fut át a kollégiumi tagok kezei között, akik minden esetben felelősségteljesen igyekeznek dönteni a támogatandó civil elképzelések rangsorolásakor.

- Megtisztelő, hogy ismét ott lehetek a NEA egyik grémiumában, ahogy azért is hálás vagyok, hogy mind az előválasztáson, mind a végszavazáson a legtöbb voksot kaptam - idézi a Békés Megyei Hírlap cikke Herczegné Szabó Marianna szavait.

Az elkövetkező időszak legfőbb feladatait így foglalta össze a civil szakember: egyik legfőbb feladat, hogy az előzetes kritériumoknak megfelelő pályázatokról döntsünk. A jelenlegi helyzetben interneten folyik a szakmai munka, a pályázatokat érintő egyeztetés és a szavazások is. Felelősségteljes munkát végzünk akár az online térben, akár a megszokott módon telnek a munkanapok.