Az összegzés, a visszatekintés, a köszönet és a jövőbe tekintés jegyében telt a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének november végi, 30 éves évfordulójának ünneplése.

A gyulai Vigadóban számos jelenlegi egyesületi tag, korábbi civil vezető és szervezeti munkatárs, helyi civil szakember, pártoló és támogató gyűlt össze november 30-án, hogy együtt köszöntsék a működésének 30. évfordulóját ünneplő civil szervezetet.

A köszöntőket követően a visszaemlékezésé volt a szerep. Felidézték és köszöntötték mindazokat, akik az elmúlt három évtized folyamán munkájukkal, támogatásukkal kiemelkedő szerepet töltöttek be a sclerosis multiplexes betegeket támogató közösség életében.


A jövő terveiről és feladatairól is szó esett, az egyesület folyamatosan pályázik, új kezdeményezéseken és programokon dolgozik, hogy minél inkább támogatni tudja a megyében élő sclerosis multiplexben szenvedő betegek és családjaik közösségét.


Az ünnepi programot szakmai előadás, filmvetítés, társadalmi érzékenyítő akció, kézműveskedés és adventi vásár is kísérte Gyulán.


A rendezvényről a Gyula Televízió is beszámolt, a híradás ide kattintva nézhető meg.
Szintén beszámolt a programról a Gyulai Hírlap, amelynek cikke és az eseményen készült fotógalériája ide kattintva látható.


Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba