Korábbi sikeres akciói után ismét meghirdeti Szeretet Szombat elnevezésű  ingyenes adomány börzéjét a Békés megyei SM betegek egyesülete és a gyulai Önkéntes Pont. Az esemény a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz is csatlakozik

A gyulai piactéren működő SM Adományboltban május 11-én 8.30-12.00 között bárki ingyenesen összeválogathatja a tavaszi időszakra szükséges ruhadarabokat - ruhát, cipőt, kardigánt pólót - az SM Adománybolt kínálatából.

Az SM Adománybolt dolgozói mindenkit szeretettel várnak.

Közösségek Hete - Egy hét, ami rólunk, a településeinkről, közösségeinkről, értékeinkről szól! A rendezvénysorozat a közösségekben rejlő értékeket és a közösségi élmény örömét kívánja láthatóvá tenni. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a településeken működő közösségekre, kulturális intézményekre, civil szervezetekre, az együttműködés lehetőségeire és a közösségi kezdeményezések fontosságára. Kiemelt cél a közösségek megtartó erejének, a településeken élő különböző helyzetű és életkorú lakosok iránti felelősség, összefogás jó példáinak bemutatása.