Munka, család, egyensúly… Félnapos program során járják körbe a női szerepek, a nők foglalkoztatásának legaktuálisabb kérdéseit január utolsó napján Békéscsabán.

Az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. 2019. január 31-én 9 órától a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban rendezi meg a Munka, család, egyensúly… című projekthez kapcsolódó, előadással és kötetlen beszélgetéssel zajló programját.

A köszöntőt követően Herczegné Szabó Marianna, a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének elnöke tart előadást Beteg a családban, önkéntesség a családban címmel. A délelőtt folyamán pódiumbeszélgetést szerveznek Fodor Zsóka színművésznővel. Rövid szendvicsebédet követően 12 órától workshopot tartanak, ahol kérdések és válaszok formájában értékelik és összegzik az elhangzottakat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Információ és jelentkezés:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36/66/241-787.
Az esemény meghívója ide kattintva érhető el.