2014

Huszonöt év egy ember életében is jelentős időtáv, ugyanígy van ezzel a Békés megyei SM-es emberek egyesülete is, amely 2014-ben ünnepelte megalapításának 25. évfordulóját. Az évforduló egyaránt alkalmat ad a visszatekintésre és a jövőbe nézésre is.  

Herczegné Szabó Marianna az eltelt időszakra visszagondolva így összegez:  - Egyesületünk eddigi életét egyszerre jellemezte a sok-sok munka, öröm, siker és olykor csalódás is. Rengeteg közös élményt szereztünk egymásnak, számos együtt eltöltött szép nap van már a hátunk mögött. Az egyesület munkáját és közösségét is a folyamatos fejlődés és gyarapodás jellemezte, mindannyian büszkék lehetünk arra, hogy az évek során összetartó, de egyben nyitott és befogadó közösséggé formálódtunk. 

A szervezet az évforduló alkalmából ünnepi közgyűlésre hívja tagságát, támogatóit és pártolóit. A rendezvény helyszíne és időpontja: 
Gyulai Civil ház (Gyula, Esze Tamás u. 2.), 2014. december 6. (szombat) 10 óra 30 perc.

A közgyűlésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni 2014. november 30-ig Herczegné Szabó Marianna egyesületi elnöknél lehet az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: (70) 369-4430

Többek együtt utazása (tele kocsi) esetén az egyesület útiköltséget is tud téríteni, erről a regisztráció alkalmával lehet pontos információt kérni.

A szervezet megalakulásának 25. évfordulója alkalmából zenés kisfilm is készült, ami ide kattintva nézhető meg.