altIsmét közös kulturális programon vettek részt a békés megyei SM egyesület tagjai: október utolsó napjaiban mintegy harmincan tapsoltak a Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjét előadó művészeknek a békéscsabai színházban.

Legyen tél vagy nyár, jó vagy rossz az idő, Békés megyében egész évben találnak lehetőséget arra, hogy egymással találkozhassanak és a mindennapokból egy kicsit kiszakadhassanak a Békésben lakókat tömörítő civil szervezethez csatlakozott SM betegek.

A kellemes együttlétet, sok-sok nevetést és jó hangulatot bizotsító találkozásokhoz idén egy sikeres pályázat révén sikerült anyagi forrást teremteni. A megyei önkormányzat pályázatán elnyert összegből nyáron a gyulai várfürdőben, szeptemberben a mostani előadásnak is helyet adó békéscsabai Jókai Színházban járt már közösen a megyei SM egyesület tagjaiból alkalmilag verbuválódott csapat. A mostani - több mint 30 betegnek élményt adó - színházlátogatás után a pályázat révén támogatott következő közös program múzeumlátogatás lesz.

Herczegné Szabó Marianna, a békés megyei SM egyesület vezetője így összegezte a közösen töltött este hangulatát: az előadás és a találkozás is nagy siker volt, az előadás végén eltapsoltuk a tenyerünket.

Az előadást követően készült fotókat a Képtárban nézhetik meg.