Egyszeri segélyt igényelhetnek a krízisben lévők

altA nyugdíjtörvény lehetőséget biztosít olyan váratlanul bekövetkezett élet(krízis)-helyzetek kezelésére, a felmerült anyagi gondok részbeni enyhítésére, amikor a nyugellátásban részesülő személy mindennapi szokásos életvitele veszélybe kerül (például saját vagy hozzátartozó súlyos betegsége, haláleset, elemi csapás).

Bővebben...

Mi mennyi 2012-ben? Adó, járulék és illetményváltozások

Milyen változások léptek életbe 2012. január 1-től az adókötelezettséggel kapcsolatban? Milyen ellátásra jogosultak a munka nélkül maradottak, milyen támogatás jár a gyerekek után? Számos jogszabály változással kell tisztában lennünk ahhoz, hogy adózási kötelezettségünknek teljes mértékben meg tudjunk felelni, de legalább annyi szabály ismerete szükséges ahhoz is, hogy a nekünk járó juttatások és kedvezmények rendszerét ki tudjuk használni.

Bővebben...

Mi mennyi 2011 szeptemberétől?

Milyen változások léptek életbe 2011. szeptember 1-től az adókötelezettséggel kapcsolatban? Milyen ellátásra jogosultak a munka nélkül maradottak, milyen támogatás jár a gyerekek után? Számos jogszabály változással kell tisztában lennünk ahhoz, hogy adózási kötelezettségünknek teljes mértékben meg tudjunk felelni, de legalább annyi szabály ismerete szükséges ahhoz is, hogy a nekünk járó juttatások és kedvezmények rendszerét ki tudjuk használni.

Mi mennyi 2011-ben?

altMilyen változások léptek életbe az év elején az adókötelezettséggel kapcsolatban? Milyen ellátásra jogosultak a munka nélkül maradottak, milyen támogatás jár a gyerekek után? Számos jogszabály változással kell tisztában lennünk ahhoz, hogy adózási kötelezettségünknek teljes mértékben meg tudjunk felelni, de legalább annyi szabály ismerete szükséges ahhoz is, hogy a nekünk járó juttatások és kedvezmények rendszerét ki tudjuk használni.

Bővebben...